Zarándokoknak

Kedves Zarándok, szeretettel üdvözlünk weboldalunkon! Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat számodra Kegyhelyünkről - beleértve a miserendet, megközelítést és a Bazilika csodálatos történetét.

A Bazilika liturgikus rendje, a búcsúk, szentségimádás és zsolozsma időpontjai a fenti linkre kattintva érhetőek el. Mindenkit szeretettel várunk!

A Besnyői Passió 2022-ben április 10-én, Virágvasárnap, 16 órakor kerül bemutatásra. A passiójáték megtekintése ingyenes. Részletek >

A Mater Salvatoris lelkigyakorlatos ház és konferenciaközpont szálláslehetőséget is biztosít a Kegyhelyhez zarándokolóknak.

Ide kattintva látható a pontos címünk, elérhetőségeink, irodai nyitvatartás és egyéb, ügyintézéssel kapcsolatos tudnivalók.

Megtekintheted a Gödöllőre érkező tömegközlekedési lehetőségeket, és a menetrendeket.

Amennyiben taxival érkeznél, több lehetőség áll rendelkezésedre városunkban. Mi most kiválasztottunk egyet, hogy segítségedre legyünk.

Merülj el bátran a Bazilika történeteiben. Ismerd meg a históriát, mely még azelőtt elkezdődött, hogy az első követ a földre helyezték e csodálatos helyen.

Megtekintheted azokat a lehetőségeket, melyek rendelkezésre állnak, amennyiben adományozni szeretnék. Isten fizesse meg!