Lelki táplálék

 

Képek a kegyhelyről

Főoldal
Hirdetések 2020. 08. 09. Nyomtat Email
Írta: Kája Sándor   
2020 május 23., szombat 17:44

HIRDETÉS
2020. AUGUSZTUS 9.
ÉVKÖZI XIX. vasárnap

• Hétfőn reggel 9 órától egész napos Szentségimádás lesz.

• Augusztus 13-án csütörtökön Országos Szkólatalálkozó lesz kegyhelyünkön. Szentmise ezen a napon délelőtt 11 órakor lesz a Bazilikában. 17.30 órától ünnepélyes vesperás. 18.00 órakor a Szent Efrém Férfikar koncertje lesz, melyre mindenkit szeretettel várunk. Ezen a napon tehát esti szentmise nem lesz a bazilikában.

• A Nagyboldogasszony Főbúcsút augusztus 15-16-án tartjuk a szokott módon. Augusztus 15. parancsolt ünnep! Szentmisék ezen a napon délelőtt 10.30 órakor és 19 órakor lesznek. Az esti szentmise után gyertyás körmenet, majd virrasztás a Bazilikában. Augusztus 16-án vasárnap CSAK DÉLELŐTT 10 ÓRAKOR lesz szentmise. Ezután körmenet. 14 órakor Loretói litánia és a zarándokok elbúcsúzása. Szeretettel kérem, hogy Kegyhelyünk Főbúcsúját a közösség tagjai különösen is érezzék magukénak, hogy méltó módon tudjuk fogadni a kegyhelyre érkező zarándokokat. Dr. Sztankó Attila plébános atya búcsúval kapcsolatos nyilatkozata a honlapunkon és a Facebook oldalon olvasható.

• A bazilika belső takarítása augusztus 14-én pénteken 9 órától lesz, a tér berendezése és a székek kipakolása szombaton 15-én szintén 9 órától. Szeretettel várunk minden segítő kezet.

• A búcsúra szeretettel fogadunk virág adományokat az oltárok díszítéséhez, illetve sütemény adományokat az Atyák vendéglátásához.

• Augusztus 29-én szombaton 19 órától Garczik Richard orgonakoncertje lesz a bazilikában.