Lelki táplálék

 

Képek a kegyhelyről

Főoldal
Hirdetések 2018. 01. 21. Nyomtat Email
Írta: Kája Sándor   
2016 szeptember 30., péntek 11:44

HIRDETÉS                                                   
2018. JANUÁR 21.


• A héten ökumenikus imahét lesz városunk templomaiban este 18 órakor. A részletes program a hirdetőtáblán olvasható. Dr. Stella Leontin kanonok, plébános atya január 27-én szombaton hirdet igét a református templomban. Azon a héten az esti szentmisék (csütörtök kivételével) 17 órakor kezdődnek itt a Bazilikában. A keddi vesperás most elmarad.

• Csütörtökön Szent Pál apostol megtérésének ünnepe lesz. 25-e lévén engesztelő nap lesz a szokott módon 15 órától.

• Február 2-án Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe lesz. Ünnepi szentmise és gyertyaszentelés 18 órakor. Előtte 17.30 órától vesperást éneklünk. 

• Február 02-03.-án női, Február 16-17.-én férfi lelkigyakorlat lesz Tahiban. (péntek vacsora-szombat vacsora) A költsége kb 8000,-ft/fő lesz. Jelentkezni lehet Pádár Évánál. A lelkigyakorlatot vezeti dr. Stella Leontin kanonok, plébános atya.

• Február 10-én szombaton lesz az egyházközségi farsangi bál a Premontrei Gimnázium aulájában. Szeretettel kérjük, hogy a közösségek produkciókkal készüljenek az ünnepre. A tombolához szeretettel várunk otthon már megunt, de használható szép tárgyakat. Részletek a hirdető táblán.

• A héten még vannak üres miseszándék helyek. Éljünk a szentmise felajánlás lehetőségével.

•    Szeretettel kérem a testvéreket, hogy aki az egyházi hozzájárulását még nem rendezte, az megteheti a misék után a sekrestyében, hivatali időben a Plébánián, illetve átutalással az Egyházközség bankszámlájára. Az egyházi hozzájárulás a Püspöki Kar ajánlása szerint az éves jövedelem 1%-a. Ezzel a felajánlással közvetlenül a Bazilikát és a közösség kiadásait tudjuk támogatni, míg a személyi jövedelemadóból felajánlott 1% a Magyar Katolikus Egyházat támogatja. Szeretettel köszönjük mindenkinek nagylelkű adományát!
Bankszámlaszámunk: CIB 10700196-47329704-51100005
Máriabesnyői Római Katolikus Egyházközség