Lelki táplálék

 

Képek a kegyhelyről

Főoldal
Hirdetések 2018. 07. 29. Nyomtat Email
Írta: Kája Sándor   
HIRDETÉS                                                   
2018. JÚLIUS 29.
Évközi XVII. vasárnap


•    Augusztus 11-12-én tartjuk Kegyhelyünk, Bazilikánk Nagyboldogasszony Főbúcsúját. Szombaton délelőtt 9 órától lesz a liturgikus tér berendezése és parkrendezés. Szombaton este 19 órakor lesz ünnepi szentmise, melyet dr. Stella Leontin kanonok, plébános atya mutat be. Szentmise után gyertyás körmenet, majd virrasztás a Bazilikában. Vasárnap délelőtt 10 órakor lesz az ünnepi szentmise és körmenet, melyet Snell György esztergom-budapesti segédpüspök Atya fog bemutatni. 14 órakor a zarándokokat búcsúztató litánia. 15 órától lesz a tér elpakolása, melyhez szintén kérünk segítséget. Este 18 órakor nem lesz szentmise.
Érezzük magunkénak Bazilikánk búcsúünnepét és jó házigazda módján készüljünk elő és fogadjuk az ide érkező zarándokokat, vendégeinket!

•    A búcsúra virág adományokat szeretettel fogadunk augusztus 10-én pénteken, vagy szombaton délelőtt.

A HÉT SZENTJEI:
•    Kedden Loyolai Szt Ignác, szerdán Ligouri Szt. Alfonz, csütörtökön az Angyalos Boldogasszony (Porciunkula), szombaton Vianney Szt. János ünnepe lesz.

•    Előre hirdetjük, hogy augusztus 19-én és augusztus 26-án vasárnap a Katolikus Rádió és a Kossuth Rádió élőben közvetíti bazilikánkból a szentmisét, ezért a nagymise ezeken a vasárnapokon 10 órakor fog kezdődni!