Lelki táplálék

 

Képek a kegyhelyről

Főoldal
Hirdetések 2017. 03. 26. Nyomtat Email
Írta: Kája Sándor   
2016 szeptember 30., péntek 11:44
 2017. MÁRCIUS 26.

•Nagyböjt péntekjein keresztutat végzünk a Bazilikában 17.15-től.

•Március 31-én, pénteken 16:00-kor lesz az elsőáldozásra készülő gyerekek gyónása a Bazilikában.

A legfrissebb Új Ember hetilap mellékleteként megjelent a Máriabesnyői Hírlevél. Rendeltünk ebből a számból plusz példányokat, hogy mindenkinek jusson és meg tudja vásárolni. A hírlevélben bepillantást nyerhetünk a Kegyhely életébe, programjaiba, szeretettel ajánlom a Testvérek figyelmébe.

Elindult a Bazilika Facebook oldala, Máriabesnyői Nagyboldogasszony Bazilika – Hivatalos Oldala néven. Az oldalon naprakészen lehet követni a Bazilika és az Egyházközség eseményeit, hirdetéseit és közleményeit. Szeretettel ajánljuk a kedves Testvérek figyelmébe.

•Április 7-én, pénteken gyermekek keresztútja lesz a szabadtéri stációknál. Gyülekező: 17:00-tól a kapucinus keresztnél.

Április 9-én Virágvasárnap lesz a Besnyői Passió előadása. Nyilvános főpróba lesz április 8-án szintén 16 órakor.

Már előre hirdetjük a Kedves Híveknek, hogy Április 23-án, Fehérvasárnap, az Isteni Irgalmasság ünnepén a ½ 11-kor kezdődő ünnepi szabadtéri szentmise keretében Dr. Stella Leontin kanonok-plébános atya megáldja Szent II. János Pál pápa szobrát a Bazilika terén. Szeretettel hívunk és várunk minden kedves Testvért az ünnepi szentmisére!

•Jövő vasárnap országos gyűjtés a Szentföld javára.