Lelki táplálék

 

Képek a kegyhelyről

Főoldal Alapítvány
GRASSALKOVICH ALAPÍTVÁNY FELHÍVÁSA Nyomtat Email
Írta: Kája Sándor   
2012 november 12., hétfő 17:48

A alapítvány adószáma az 1%-os felajánláshoz: 18714052113  

Szinte minden nap szembesülünk azzal, hogy sok embertársunk számára a „mindennapi kenyér” előteremtése is komoly feladatot jelent. Az emelkedő élelmiszer árak, a magas közüzemi díjak, albérleti kiadások és megnövekedett hiteltörlesztések mellett magas a munkanélküliség, nehéz munkát találni. Ezen körülmények nyomán sokak számára veszélybe került az egészség, az emberhez méltó élet.


Evangéliumi küldetésünk Krisztustól, hogy akár lemondással és önmegtagadással, de segítsünk embertársainkon, és ne mérlegeljünk, hogy ki került önhibájából és ki önhibáján kívül ebbe a helyzetbe!

Mérjünk bő erszénnyel, tegyük örömmel és tehetjük titokban, hogy ennek ajándékaival majd a mennyei hazában telhessünk be. Égi kincseinket pedig nem lophatja el a tolvaj, nem emészti rozsda és nem eszi meg a szú.

Egyházközségünk Grassalkovich Alapítványának segítségével kívánjuk megszólítani azokat, akik képesek és akarnak másoknak segíteni, de ezzel párhuzamosan fel kell kutatnunk közösségünk azon családjait is, akik rászorulnak a segítségre. Alapítványunk vállalja az adományok összegyűjtését és szétosztását.

 

A felajánlásokat - amelyek akár havi rendszerességű kis összegű adományok is lehetnek - az alapítvány számlaszámára várjuk.

UniCredit Bank: 10918001-00000108-08550009

A alapítvány adószáma 1%-os felajánláshoz: 18714052113 

Kérjük, hogy a szórólap alján lévő űrlap kitöltésével és a gyűjtőládába dobásával jelezze felénk, ha van lehetősége segítségnyújtásra vagy éppen segítségre szorul, netán nélkülöző családra hívja fel figyelmünket.

Szeretettel:
Dr. Sztankó Attila

Plébános

 

 

KÉREM KERESSENEK!

Felajánlást teszek.          VAGY              Segítséget kérek.          (megfelelő rész aláhúzandó)


Elérhetőségeim                             
Név: ………………………………………

                                                     
Cím: ………………………………………

                                                     
Telefon: …………………………………..

                                                      
E-mai: ……………………………………